Tuinontwerp Zeist

Tuinontwerp laten maken in Zeist

Woont u in Zeist en wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Of gaat u binnenkort verhuizen en krijgt u een nieuwe tuin in Zeist? Een goed tuinontwerp is de perfecte basis voor de realisatie van uw nieuwe tuin.

In het tuinontwerp worden uw ideeën en wensen vertaald in een concreet plan.
Zo weet u precies hoe het eindresultaat wordt. Een goede tuinontwerper stelt de juiste vragen en luistert naar uw tuinwensen. Dat zorgt voor een tuinontwerp op maat, dat perfect past bij u en uw woning in Zeist.

Een tuinontwerper maakt het verschil

Onze tuinontwerper komt bij u langs in Zeist en werkt samen met u aan uw nieuwe tuin. U profiteert van zijn ervaring, kennis en creativiteit. Onze tuinarchitecten bewijzen keer op keer, de wensen van de klant perfect te kunnen vertalen in een verrassend tuinontwerp. Daarbij vormen uw wensen en woonsituatie in Zeist de basis.
Volledige maatwerk, zodat uw nieuwe uniek is en van hoogste niveau.

Interesse? Vraag dan een GRATIS TuinAdviesGesprek aan. Wij komen dan bij u langs in Zeist en bespreken uw wensen. Zo ontstaat een duidelijk beeld over uw tuinwensen, uw stijlkeuze en het tuinbudget.

Van tuinontwerp in Zeist naar werkelijkheid

In Zeist hebben wij recent een prachtige tuin opgeleverd. Bekijk hier zowel het tuinontwerp als de realisatie. De bewoners hadden de duidelijke wens om buiten met binnen te verbinden. De tuin moest voelen als een ‘buiten-woonkamer’, waarin het genieten is in alle seizoenen en elk uur van de dag.

Onze tuinontwerper heeft in Zeist alle wensen met de bewoners doorgesproken en dit vertaald in een prachtig tuinontwerp. Met eetterras en buitenkeuken, een terras voor de ochtendzon en een overkapping.
Een duidelijk voorbeeld dat een tuinarchitect kan zorgen voor een hoge kwalitatieve uitstraling en prachtige zichtlijnen.

Ontdek meer van deze tuin in Zeist >

Een goed tuinontwerp begint met inspiratie

Het in kaart brengen van de wensen kan lastig zijn.
Daarvoor hebben we 2 tips:

Tip 1. Bedenk hoe u de tuin wilt gebruiken
De meesten zullen zeggen ”Een tuin is om in te genieten”. Toch zijn er ook andere functies die van belang kunnen zijn. Moet de tuin bijvoorbeeld kindvriendelijk zijn, of diervriendelijk? Plantgericht of sportgericht? Houdt u van tuinieren? Of kiest u voor onderhoudsvriendelijk? Het zal altijd een combinatie van functies zijn. Probeer deze puur functionele behoeften vast te leggen.

Tip 2. Ontdek uw tuinstijl
Kijk rond in de buurt, surf op internet of koop een tuinblad. Dat zijn de meest gebruikte bronnen om te ontdekken wat uw favoriete tuinstijl is. Leg hierbij vast wat aanspreekt en ook wat niet.
Knip eventueel tuinfoto’s uit en maak er een moodboard van. Zo krijgt de tuinontwerper een goede indruk welk type tuin het best u past, bij uw huis en bij uw woonomgeving in Zeist.
Extra inspiratie nodig? Speciaal daarvoor hebben we een TuinInspiratieMagazine gemaakt. Boordevol ideeën. 

VRAAG HET GRATIS AAN

Tuinaanleg van Dorresteijn:
uw startpunt voor tuinontwerp in Zeist

Wij zijn gevestigd in de directe omgeving van Zeist en kennen de regio goed. Wij hebben meer dan 10 ervaring in tuinaanleg en alles wat daarbij komt kijken: tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, verlichting en bewatering.
Complete tuinaanleg, van A tot Z. Voor een nieuwe tuin denken wij graag met u mee.

GRATIS TuinAdviesGesprek

Wilt u een verrassend tuinontwerp voor uw tuin? Maak dan nu een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Zeist. Tijdens het TuinAdviesGesprek lopen we stap voor stap uw situatie, wensen en eisen door.
Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Het TuinAdviesGesprek is geheel vrijblijvend!
Bel of app met Sander van Dorresteijn op: 06-404 55 969

Of verstuur het formulier >

Inpiratie voor uw tuinontwerp in Zeist?

Ontdek ons werk of vraag ons GRATIS Tuin-Inspiratie-Magazine aan.:

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!