Moderne strakke tuin

Bij een moderne tuin staan strakke lijnen en het gebruik van moderne materialen centraal. Vaak is een moderne of strakke tuin een onderhoudsvriendelijke tuin. Een tuin waarbij u heerlijk kunt relaxen en het nodige onderhoud niet veel tijd kost.
Het gebruik van grind of kiezels zijn populair voor een strak tuinontwerp. Het is makkelijk in onderhoud en het geeft de tuin een stijlvolle look.
Strakke tuin Soest tuinaanleg van Dorresteijn
Tuin met grote tegels tuinaanleg van Dorresteijn

Bestrating moderne tuin

Voor het terras van een moderne tuin zijn grote vierkante tegels een goede keuze. Met vierkante tegels ontstaan rechte lijnen. Ze geven de tuin een strakke look.
Ook zorgen grote tegels voor een rustige uitstraling. Antraciet, betonlook en andere grijstinten passen prima in een strak ingerichte tuin.

Beplanting moderne tuin

In een strakke tuin is gras niet altijd nodig. Het groen komt dan terug in de strakke borders. Planten staan in duidelijke hoge borders of in bakken. Ook zie je in een moderne tuin hagen van beuken, taxus of buxus.
Moderne beplanting zoals grassen komen vaak terug in strakke tuin voorbeelden. Wel liefhebber van gras in een moderne tuin? Kies dan voor een vierkant of langwerpig gazon. Of ga voor kunstgras in een strakke tuin.
Bestrating strakke tuin tuinaanleg van Dorresteijn
tuin trappen natuursteen tuinaanleg van dorresteijn

Inspiratie voor moderne strakke tuinen

Is een strakke en moderne tuin uw favoriet? Denk dan ook eens aan het gebruik van tuindecoratie. Een betonblok, uniek kunstwerk, schaal of ander object zorgt ervoor dat uw tuin een moderne, strakke uitstraling krijgt. Kies voor moderne decoratie met een neutrale kleur of voor een echte eyecatcher in een knallende kleur.
Zo krijgt u een strakke tuin met klasse en een persoonlijke touch.

MEER VOORBEELDEN VAN ANDERE TYPE TUINEN

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!