Jaren 30 tuin Baarn

In deze jaren '30 tuin in Baarn is het genieten in stijl. De golvende belijning zorgt voor een parkachtige beleving. De 'taxus-wolken' zijn in volledige harmonie met de jaren 30 woning.

Voor dit tuinontwerp jaren 30 tuin is goed gekeken naar de stijlelementen van deze woning, zoals erker, overstek, glas-in-lood ramen en de bakstenen gevel. In overleg met de bewoners is gekozen voor materialen en vormgeving die hierbij aansluiten. Zo omlijst deze tuin het jaren 30 huis op een speelse, organische manier.
De tuinpaden met fijn, wit grind geven verbinding tussen het loungeterras, het royale eetterras met buitenkeuken en het terras met pergola. Daartussen liggen de weelderig begroeide borders, strak omlijst met een Cortenstalen borderrand.

Voor de bestrating van de terrassen is gekozen voor grote keramische tegels in een grijs/zand kleur. Deze jaren '30 tuin oogt royaal en vorstelijk.

Jaren 30 tuin ontwerp en aanleggen

Wilt u ook een tuin die aansluit op een jaren 30 woning? Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen  in jaren 30-stijl. Bekijk ons werk in Baarn, Soest, Bilthoven, Zeist en regio Amersfoort.

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!