Veranda tuin Zeist

De bewoners van dit karakteristieke huis wilden graag een tuin, waar ze alle dagen van het jaar genieten kunnen. Natuurlijke vormgeving stond voorop. Dat is te zien in de bestrating van looppaden, borders en het organisch gevormde grasveld.
De kapschuur, die getekend en gebouwd is door Van Dorresteijn, is een heerlijke zit- en eetplek, waar het alle seizoenen goed vertoeven is. De stijl van deze kapschuur met pannendak en balken sluit mooi aan bij de stijl van het jaren 30 huis.
Door de grote vierkante tegels oogt deze tuin modern. Deze tuin is onderhoudsvriendelijk door de volle borders met beplanting en duidelijke afbakening van de tuinzones, zoals zitplekken en looppaden. Dat komt goed uit, want daarmee is er meer tijd voor het gezin om te genieten van deze prachtige tuin.

Denkt u ook aan een tuin met veranda?

Met een veranda of overkapping in uw tuin kunt u het hele jaar buiten genieten. Wij kunnen de overkapping in elke gewenste stijl voor u bouwen. Daardoor zal de veranda perfect aansluiten op de stijl van de tuin. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van veranda's en overkappingen. Niet alleen in Zeist, maar ook in Baarn, Soest, Bilthoven en de regio Amersfoort.

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!