Over Tuinaanleg van Dorresteijn

Meer dan 10 jaar ervaring in tuinaanleg

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Van Dorresteijn helpt u graag met het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Van tuinontwerp, bestrating, plaatsen van schutting of overkapping tot beplanting: alles wat nodig is voor uw nieuwe tuin.

Van Dorresteijn is een professioneel en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in tuinaanleg. Wij horen graag uw wensen en geven vrijblijvend advies over de indeling, ontwerp, keuze van materialen en de complete aanleg van uw tuin.

Een nieuwe tuin voelt als een nieuw huis. Je kunt er het hele jaar in genieten.

Kwaliteit en service

Bij Van Dorresteijn staat kwaliteit en service voorop. Wij hebben vakkennis en werken met passie en enthousiasme om uw tuin tot een droomtuin te realiseren.

U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe tuin. Van planning en advies tot de complete aanleg van uw tuin. Inclusief verlichting, beregening en beplanting. Ook het plaatsen van beschoeiingen langs waterpartijen verzorgen wij. Alles afgestemd op uw wensen.
Wij werken met een vast team van goed geschoolde en enthousiaste vakmensen. Ook hebben wij een aantal betrouwbare partners waar wij een beroep op kunnen doen. Zo werken wij samen met een aantal kundige tuinarchitecten.
Al jarenlang leggen wij bij woningeigenaren complete tuinen aan, tot tevredenheid van onze klanten.
Voor tuin aanleggen en bestrating staat vakmanschap voorop. Ook de techniek speelt een belangrijke rol speelt. Zo werken wij met een van de nieuwste technieken: het machinaal bestraten. Zo krijgt u een strak terras, oprit of looppad als bestrating. Wij kunnen alle soorten bestrating leveren, zoals natuurstenen siertegels, gebakken klinkers en betonnen tegels. Daarnaast ontwerpen en bouwen wij overkappingen en veranda's. Verder plaatsen wij schuttingen en verzorgen de beplanting.
BEKIJK ONS WERK


MEER DAN

10

JAAR ERVARING IN TUINAANLEG

Planning en een heldere offerte

Wat kunt u van ons verwachten? Voor een nieuwe tuin denken wij graag met u mee.
Vooraf doen wij altijd een grondige analyse van de situatie en brengen uw wensen in kaart. Op basis daarvan geven wij een vrijblijvend tuinadvies op maat. Vervolgens krijgt u van ons een duidelijke planning en een heldere offerte. Zo ziet u vooraf hoelang de tuinaanleg duurt.
De offerte is gespecificeerd naar arbeid en materialen, zoals bestrating, schutting en beplanting. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld.

Wij werken volgens het principe: “afspraak is afspraak.” Is er tijdens de tuinaanleg toch een aanpassing nodig? Dan overleggen wij dat met u. Die flexibele opstelling waarderen klanten van ons. Zo komen we tot het beste resultaat: een nieuwe tuin naar uw wens.

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!