Design tuin Huis ter Heide

Het hele jaar genieten van een tuin op TOP niveau! Dat is deze design tuin in Huis ter heide. De wensen van de bewoners van deze ruime tussenwoning zijn vertaald in een exclusief tuinontwerp. Net zoals voor de inrichting van het huis is er voor de tuin gekozen om met kwalitatief hoogwaardige materialen te werken. Zo is de overkapping luxueus afgewerkt met stuc wanden, een geschilderd plafond met ventilator en hardhouten vlonderplanken van bankirai. Je waant je zo op Bali. De beplanting heeft een mediterrane uitstraling door de borders met lavendel, leliegrassen en de oude olijfboom.

Voor dit design tuinontwerp zijn er duidelijke zichtlijnen bepaald. Deze strakke lijnen worden versterkt door de grote keramische terrastegels die stapsgewijs zijn gelegd met daartussen split.

De design tuin heeft verschillende zitjes en een royaal eetterras met een droom van een buitenkeuken. Kosten noch moeite zijn gespaard, de cortenstalen omlijsting van de buitenkeuken is ter plekke op maat gemaakt. Een unicum!

De sfeer van binnen is optimaal vertaald naar buiten. Zo is het 365 dagen per jaar genieten op top niveau in deze design tuin.

Design tuin ontwerp en aanleggen

Wilt u ook een design tuin? Op zoek naar een tuin op top niveau? Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen in design-stijl. Bekijk ons werk in Huis ter Heide, Zeist, Baarn, Soest, Bilthoven en regio Amersfoort en het Gooi.

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!