Tuin bestrating

Tuin bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Met sierbestrating wordt duidelijk waar het terras, de looppaden en eventuele oprit liggen.
De bestrating geeft de zichtlijnen aan in de tuin aan en zorgt voor een moderne, klassieke of landelijke uitstraling.

Het bestraten van tuinpaden, terrassen en/of opritten is vakwerk. Een goede ondergrond, strak knip- en zaagwerk en de juiste afwatering bepalen of de tuinbestrating goed is aangelegd. Het maakt niet uit of u kiest voor oud gebakken klinkers, natuurstenen sierbestrating of oud-hollandse betonnen tegels: tuinbestrating hoort er strak en egaal in te liggen.

Bestrating
Bestrating

Sierbestrating kiezen

Er is veel te kiezen in sierbestrating, zowel in uitstraling, als in formaat. Voor een moderne, strakke tuin worden vaak betontegels van Schellevis gekozen. Deze geven een stoere en strakke look aan de tuin. Ook natuursteen is een veel gekozen materiaal voor bestrating van het terras.
Meer fan van een landelijke tuin? Dan zijn waaltjes of klinkers voor het looppad een goede keuze als tuinbestrating en natuurstenen tegels voor de terrassen. Kies voor groot formaat siertegel om de tuin groter te laten lijken. Antraciet, betonlook en andere grijstinten passen in een moderne tuin.
Bestrating
Bestrating
Bestrating
Bestrating
Bestrating

Tuin bestrating aanleggen

De vaste en ervaren medewerkers Van Dorresteijn bestraten de tuin op een vakkundige manier. Zo weet u zeker dat uw terras en looppaden onder afschot komen te liggen, zodat regenwater niet blijft liggen na een bui. Voor de straatwerkzaamheden werken wij met professionele machines, zoals bijvoorbeeld trilplaten. Hiermee ontstaat een goede verdichting onder de bestrating. Verder zorgen wij voor precies knip-en zaagwerk van tegels, zodat de tuinbestrating een strak eindresultaat heeft.

Van Dorresteijn heeft de vakkennis en de machines in huis. Wij kunnen alle tuinbestrating voor uw tuin leveren en aanleggen. Bent u op zoek naar bestrating voor uw nieuwe tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor advies over bestrating en het aanleggen van een complete tuin. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte na het kennismakingsgesprek.
Bestrating
Bestrating

Tuinbestrating voorbeelden

Bent u benieuwd welke uitstraling van tuinbestrating bij uw tuin past?
Wij hebben voor veel klanten tuinen mogen aanleggen met tegels en sierbestrating. Ook grind, split of houten vlonderplanken zijn mogelijkheden.
Bekijk welke bestrating past bij verschillende type tuinen. Hier ziet u voorbeelden van bestrating voor moderne strakke tuinen, landelijke tuinen en onderhoudsvrije tuinen.
BEKIJK VOORBEELDEN VAN TUIN BESTRATING


WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!