Tuinontwerper Soest

Tuinontwerp laten maken in Soest

Woont u in Soest en wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een andere woning in Soest en wilt u de tuin laten ontwerpen?
Een goed tuinontwerp is de basis voor de realisatie van uw nieuwe tuin.

In het tuinontwerp worden uw ideeën en wensen vertaald in een concreet plan.
Zo weet u precies hoe het eindresultaat wordt. Een goede tuinontwerper stelt de juiste vragen en luistert naar uw tuinwensen. Zo ontstaat een tuin op maat, die perfect past bij u en uw woning in Soest.

Een tuinontwerper geeft meerwaarde

Onze tuinontwerpers creëren samen met u uw nieuwe tuin. U profiteert van hun ervaring, kennis en creativiteit. Met hun werk hebben ze keer op keer bewezen klantwensen perfect te kunnen vertalen in een verrassend tuinontwerp. Daarbij vormen uw wensen en woonsituatie in Soest de basis.
Volledige maatwerk, zodat uw nieuwe tuin uniek is en van het hoogste niveau.

Interesse? Vraag dan een GRATIS TuinAdviesGesprek aan. Wij komen dan bij u langs in Soest en bespreken uw wensen. Zo ontstaat een duidelijk beeld over uw wensen, uw stijlkeuze en het tuinbudget.

 

Tuinontwerp geeft zekerheid

Een tuinontwerp is meer dan een vertaling van uw wensen naar een tekening. Het ontwerp geeft zekerheid over het te verwachten resultaat. Zo voorkom je dat verwachting en realiteit uit elkaar lopen.
Het tuinontwerp is ook de ‘bouwtekening’ voor de hovenier. Zowel voor de maatvoeringen als voor de techniek. Daardoor is de kans op fouten minder groot.

Inspiratie is de start van een goed tuinontwerp

Het in kaart brengen van de wensen kan lastig zijn.
Daarvoor hebben we 2 tips:

Tip 1. Bedenk hoe u de tuin wilt gebruiken
De meesten zullen zeggen ”Een tuin is om in te genieten”. Toch zijn er ook andere functies die van belang kunnen zijn. Moet de tuin bijvoorbeeld kindvriendelijk zijn, of diervriendelijk? Plantgericht of sportgericht? Houdt u van tuinieren? Of kiest u voor onderhoudsvriendelijk? Het zal altijd een combinatie van functies zijn. Probeer deze puur functionele behoeften vast te leggen.

Tip 2. Ontdek uw tuinstijl
Kijk rond in de buurt, surf op internet of koop een tuinblad. Dat zijn de meest gebruikte bronnen om te ontdekken wat uw favoriete tuinstijl is. Leg hierbij vast wat aanspreekt en ook wat niet.
Knip eventueel tuinfoto’s uit en maak er een moodboard van. Zo krijgt de tuinontwerper een goede indruk welk type tuin het best past bij u, bij uw huis en bij uw woonomgeving in Soest.
Extra inspiratie nodig? Speciaal daarvoor hebben we een TuinInspiratieMagazine gemaakt. Boordevol ideeën. 

VRAAG HET GRATIS AAN

Tuinaanleg van Dorresteijn:
dé specialist in tuinaanleg uit Soest

Wij zijn gevestigd in Soest en hebben meer dan 10 ervaring in tuinaanleg en alles wat daarbij komt kijken: tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, verlichting en bewatering.
Complete tuinaanleg, van A tot Z. Voor een nieuwe tuin denken wij graag met u mee.

GRATIS TuinAdviesGesprek

Wilt u een verrassend tuinontwerp voor uw tuin? Maak dan nu een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Soest. Tijdens het TuinAdviesGesprek lopen we stap voor stap uw situatie, wensen en eisen door.
Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Het TuinAdviesGesprek is geheel vrijblijvend!
Bel of app met Sander van Dorresteijn op: 06-404 55 969

Of verstuur het formulier >

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!