Tuinaanleg Naarden

ons werk én onze passie

Gaat u voor een nieuwe tuin en bent u op zoek naar een professioneel tuinaanleg bedrijf in Naarden? Dan bent u bij Van Dorresteijn tuinaanleg aan het juiste adres.

Van Dorresteijn is meer dan een hoveniersbedrijf en met jarenlange ervaring in tuinaanleg. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een complete tuin. Van tuinontwerp, bestrating, tot het aanleggen van nieuwe borders en plaatsen van schuttingen. Wij beschikken over veel vakkennis op het gebied van bestrating en houtbouw zoals het plaatsen van een overkapping of veranda.

Van Dorresteijn tuinaanleg hoort graag uw wensen voor een nieuwe tuin en denkt daarin vrijblijvend met uw mee. Zo komen we tot het best mogelijke resultaat voor uw mooie tuin in Naarden.
Bij Van Dorresteijn staat kwaliteit en service bovenaan. Wij werken met een vast team van goed opgeleide mensen. Woont u in Naarden en bent u op zoek naar professionele bedrijf voor tuinaanleg? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Veelzijdig bedrijf voor tuinaanleg in Naarden

Van Dorresteijn tuinaanleg is een begrip in de omgeving van Naarden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particuliere tuinen. Voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:
  • Complete tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Bestrating van terrassen, looppaden en oprit
  • Bouwen en plaatsen van veranda, pergola, blokhut of overkapping
  • Plaatsen van sierelementen, zoals sokkels en beelden
  • Plaatsen van schuttingen
  • Aanbrengen beregening en verlichting
  • Aanleggen van borders
  • Beplanting
  • Tuinonderhoud
BEKIJK ONS WERK IN NAARDEN EN OMGEVING

Nieuwe tuin in Naarden

Woont u in Naarden en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan kunt u bij Van Dorresteijn tuinaanleg uitstekend terecht. Wij beschikken over ruime ervaring in de aanleg van complete tuinen bij woningeigenaren. De werkzaamheden voor een nieuwe tuin worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige werknemers. Wij gebruiken professionele machines en tuingereedschappen. Dat zorgt voor een optimaal resultaat en werkt efficiënt en kostenbesparend.
Vakmanschap en service zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Wij komen altijd onze afspraken na. Is er tijdens de tuinaanleg toch een aanpassing nodig? Dat kan in overleg! Die flexibele opstelling waarderen klanten van ons. Zo komen we tot het beste resultaat: een nieuwe tuin naar uw wens.

Graag horen wij uw wensen voor de aanleg van uw tuin in Naarden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Of heeft u vragen over ons werk? Neem dan gerust contact met ons op.
Bel naar 06- 404 55 969 Sander van Dorresteijn.
Of stuur een email naar info@tuinaanleg-vandorresteijn.nl

MEER DAN

10

JAAR ERVARING IN TUINAANLEG

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!