Tuinaanleg Hilversum

ons werk én onze passie

Woont u in Hilversum en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan kunt u bij Van Dorresteijn tuinaanleg uitstekend terecht.

Van Dorresteijn is meer dan een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in tuinaanleg. Wij beschikken over veel vakkennis op het gebied van bestrating en houtbouw plaatsen zoals een overkapping en schutting.

Van Dorresteijn tuinaanleg is een begrip in de omgeving van Hilversum. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een complete tuin: van het maken van een tuinontwerp, de werkzaamheden voor bestrating tot het aanleggen van nieuwe borders en plaatsen van schuttingen en overkappingen.

Van Dorresteijn tuinaanleg hoort graag uw wensen voor een nieuwe tuin en denkt daarin vrijblijvend met u mee. Zo komen we tot het best mogelijke resultaat voor een mooie tuin. Bij ons staat kwaliteit en service bovenaan. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met een vast team van goed opgeleide mensen.

Professioneel bedrijf voor complete tuinaanleg in Hilversum

Van Dorresteijn tuinaanleg is een begrip in de omgeving van Hilversum. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particuliere tuinen.
Voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:
  • Complete tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Bestrating van terrassen, looppaden en oprit
  • Bouwen en plaatsen van veranda, pergola, blokhut of overkapping
  • Plaatsen van sierelementen, zoals sokkels en beelden
  • Plaatsen van schuttingen
  • Aanbrengen beregening en verlichting
  • Aanleggen van borders
  • Beplanting
  • Tuinonderhoud
Wij zijn een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. De werkzaamheden voor een nieuwe tuin worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige werknemers. Wij gebruiken professionele machines en tuingereedschappen in eigen beheer, waardoor het werk efficiënt en kostenbesparend wordt uitgevoerd. Ook zorgt dit voor een optimaal resultaat om uw nieuwe tuin tot droomtuin te realiseren. Vakmanschap en service zijn onze belangrijkste kwaliteiten.
BEKIJK ONZE TUINAANLEG IN HILVERSUM EN OMGEVING

Nieuwe tuin in Hilversum

Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar professioneel bedrijf voor tuinaanleg? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen altijd onze afspraken na. Is er tijdens de tuinaanleg toch een aanpassing nodig? Dat kan in overleg! Die flexibele opstelling waarderen klanten van ons. Zo komen we tot het beste resultaat: een nieuwe tuin naar uw wens.

Wij horen graag uw wensen voor de aanleg van uw tuin. Voor gratis advies en een vrijblijvende offerte belt u naar 06- 404 55 969 Sander van Dorresteijn.
Of stuur een email naar info@tuinaanleg-vandorresteijn.nl

MEER DAN

10

JAAR ERVARING IN TUINAANLEG

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!