Tuinaanleg Bosch en Duin

ons werk én onze passie

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin in Bosch en Duin? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor tuinaanleg? Dan bent u bij Van Dorresteijn tuinaanleg aan het juiste adres.

Van Dorresteijn is een professioneel tuinaanleg bedrijf en heeft jarenlange ervaring in de aanleg van nieuwe tuinen voor particulieren.

Wij doen de complete tuinaanleg in o.a. de regio’s Bilthoven, Baarn, De Bilt, Bussum, Den Dolder, Hilversum, Huizen, Laren, Soest, Utrecht, Almere en Zeist. In deze gebieden leggen wij nieuwe tuinen aan.

Veelzijdig bedrijf voor tuinaanleg in Bosch en Duin

Van Dorresteijn tuinaanleg is een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van compleet nieuwe tuinen in alle stijlen: van moderne, strakke tuinen en parktuinen tot aan landelijke tuinen.
Voor het aanleggen van een exclusieve tuin kunnen wij het tuinontwerp verzorgen, de bestrating, de aanleg van borders en plaatsing van schuttingen en een overkapping. Alles naar uw wens. Voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:
  • Complete tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Bestrating van terrassen, looppaden en oprit
  • Bouwen en plaatsen van veranda, pergola, blokhut of overkapping
  • Plaatsen van sierelementen, zoals sokkels en beelden
  • Plaatsen van schuttingen
  • Aanbrengen beregening en verlichting
  • Aanleggen van borders
  • Beplanting
  • Tuinonderhoud

Van Dorresteijn complete tuinaanleg in Bosch en Duin

Wij beschikken over veel vakkennis op het gebied van bestrating en houtbouw, zoals het plaatsen van een veranda, houtkap, schuur, carport of overkapping. Bovendien werken wij met de nieuwste machines voor tuinaanleg. Zo houden wij de kosten laag voor een nieuwe tuin. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van het aanleggen van nieuwe tuinen.

Met passie en enthousiasme werken wij om van uw tuin een droomtuin te maken. Wij komen altijd onze afspraken na. Is er tijdens de tuinaanleg toch een aanpassing nodig? Dat kan in overleg! Die flexibele opstelling waarderen klanten van ons. Zo komen we tot het beste resultaat: een nieuwe tuin naar uw wens.

MEER DAN

10

JAAR ERVARING IN TUINAANLEG

Woont u in Bosch en Duin of omgeving en bent u op zoek naar een
bedrijf voor het aanleggen van een nieuwe exclusieve tuin?
Van Dorresteijn is een allround en dynamisch bedrijf voor complete tuinaanleg. Wij werken met een vast team van vakkundige mensen. Kwaliteit, vakmanschap en service staat bij ons voorop.
BEKIJK ONS WERK VAN NIEUWE TUINEN IN BOSCH EN DUIN EN OMGEVING

Ook benieuwd naar wat Van Dorresteijn tuinaanleg voor u kan betekenen? Wij horen graag uw wensen voor een nieuwe tuin en geven advies over ontwerp, inrichting en de aanleg. Neemt u gerust contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.
Bel naar 06-404 55 969 Sander van Dorresteijn. Of stuur een email naar info@tuinaanleg-vandorresteijn.nl

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!