Tuinaanleg Baarn

ons werk én onze passie

Bent u voor uw nieuwe tuin op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in Baarn? Dan bent u bij Van Dorresteijn tuinaanleg aan het juiste adres.

Van Dorresteijn is meer dan een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in tuinaanleg. Wij beschikken over veel vakkennis op het gebied van bestrating en houtbouw plaatsen zoals een overkapping en schutting.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een complete tuin: van het maken van een tuinontwerp, de werkzaamheden voor bestrating tot het aanleggen van nieuwe borders en plaatsen van schuttingen en overkappingen.

Van Dorresteijn tuinaanleg hoort graag uw wensen voor een nieuwe tuin en denkt daarin vrijblijvend met u mee. Zo komen we tot het best mogelijke resultaat voor een mooie tuin.
Bij ons staat kwaliteit en service bovenaan. Wij werken met een vast team van goed opgeleide mensen. Woont u in Baarn en bent u op zoek naar professioneel hoveniersbedrijf voor tuinaanleg? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Veelzijdig hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Baarn

Van Dorresteijn tuinaanleg is een begrip in de omgeving van Baarn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particuliere tuinen. Voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Complete tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Bestrating van terrassen, looppaden en oprit
  • Bouwen en plaatsen van veranda, pergola, blokhut of overkapping
  • Plaatsen van sierelementen, zoals sokkels en beelden
  • Plaatsen van schuttingen
  • Aanbrengen beregening en verlichting
  • Aanleggen van borders
  • Beplanting
  • Tuinonderhoud

De werkzaamheden voor een nieuwe tuin worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige werknemers. Wij gebruiken professionele eigen machines en tuingereedschappen, waardoor het werk efficiënt en kostenbesparend wordt uitgevoerd. Ook zorgt dit voor een optimaal resultaat om uw droomtuin te realiseren.
Vakmanschap en service zijn onze belangrijkste kwaliteiten.

BEKIJK ONS WERK IN BAARN EN OMGEVING

Nieuwe tuin in Baarn

Woont u in Baarn en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Uw tuin laten voorzien van sierbestrating en een schutting? Of wilt u een nieuwe overkapping of veranda? Dan kunt u bij Van Dorresteijn tuinaanleg uitstekend terecht. Wij beschikken over ruime ervaring in de aanleg van nieuwe tuinen. Wij komen altijd onze afspraken na. Is er tijdens de tuinaanleg toch een aanpassing nodig? Dat kan in overleg! Die flexibele opstelling waarderen klanten van ons. Zo komen we tot het beste resultaat: een nieuwe tuin naar uw wens.

Graag horen wij uw wensen voor de aanleg van uw tuin. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Of heeft u vragen over ons werk? Neem dan gerust contact met ons op.
Bel naar 06- 404 55 969 Sander van Dorresteijn.
Of stuur een email naar info@tuinaanleg-vandorresteijn.nl


MEER DAN

10

JAAR ERVARING IN TUINAANLEG

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!