2-onder-1 kap tuin

Deze prachtige tuin sluit naadloos aan bij de stijlvolle, moderne 2-onder-1 kap woning.

De tuin biedt een verrassende ruimtelijke beleving. In het ontwerp is gebruik gemaakt van prachtige zichtlijnen. Deze zijn toegepast op de maximale lengte van de tuin. Vanaf de voortuin volledig doorlopend naar de achtertuin. Dit geeft een 'eindeloos gevoel'. Ook de pergola in de achtertuin versterkt dit effect.

Door de verschillende terrasplekken is er altijd wat te genieten. In de vroege ochtendzon direct achter de 2-onder-1-kap woning. Of in de middag op het verdiepte, sfeervolle loungeterras. Bij minder weer biedt de royale overkapping alle mogelijkheden.

De oprit biedt veel parkeerruimte. Door de combinatie van grind en zeer grote Schellevis tegels oogt de voorzijde ruim en speels.

Het ruime gazon biedt plek voor eindeloos speelplezier. 

Het prachtige ontwerp en de kwalitatief hoogwaardige aanleg staat garant voor eindeloos genieten in deze 2-onder-1 kap tuin.

Plannen voor een 2-onder-1 kap tuin?

Wilt u ook een tuin die aansluit bij uw 2-onder-1 kap woning? Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van 2-onder-1 kap tuinen. Bekijk ons werk in Vianen, Zeist, Baarn, Soest, Bilthoven, Laren, Huizen en regio Amersfoort.

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!