Bedrijfstuin

Een goed aanlegde bedrijfstuin heeft veel voordelen. Zo zorgt een bedrijfstuin voor een representatieve uitstraling naar uw klanten. Een goed doordachte en verzorgde tuin bij uw bedrijfspand nodigt uit tot het binnenkomen van het kantoor of hal. Een goede eerste indruk dus.
Ook voor uw medewerkers heeft een fraaie bedrijfstuin of kantoortuin voordelen. In de pauze kunnen personeelsleden buiten zitten, hier lunchen en ontspannen. Of een korte wandeling maken over het terrein. Ook het houden van een korte bespreking buiten is mogelijk met een paar zitjes.

Wij zorgen voor een complete tuinaanleg bij bedrijven: van tuinontwerp, tot bestrating, verlichting, bewatering en beplanting.
bt1

Bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen

Het visitekaartje begint al buiten

Voor deze bedrijfstuin in Soest is gekozen voor strakke lijnen en stoere materialen. Aan beide zijden van de entree is een pergola op maat gemaakt. De pergola bestaat uit zes verticale stoere balken met daarbovenop dwarsliggers. Zo ontstaat de booggang, waar klimplanten zoals de Wisteria (blauwe regen) of Hedera (klimop) zich omheen slingert. De entree van het bedrijf maakt zo een statement en heeft een stijlvolle uitstraling.

Voor de looppaden en het oprijpad is gekozen voor grote betonnen tegels in een antracietlook. Gecombineerd met grijs split rondom de pergola en de parkeervakken geeft dit een zakelijke en moderne look.
De borders zijn afgescheiden door een rand van roestkleurig staal van Cortenstaal. Dit materiaal is ook gebruikt als signalering en stootblok bij de parkeerplaatsen. En als borderrand rondom de bomen. Zo straalt deze bedrijfstuin klasse, eenvoud en rust uit. In de borders zijn grassen geplant, die het hele jaar hun sierwaarde behouden. Zo is deze bedrijfstuin ook onderhoudsarm.
Ook aan de beregening is gedacht, deze gaat automatisch. Zo hebben de borders allemaal een druppelslang gekregen.

Uitstraling ook na sluitingstijd

Wat verder opvalt is de verlichting in deze bedrijfstuin. De bomenrij wordt fraai uitgelicht door spotjes in de borders. In het grind zijn grondspotjes aangelegd die de grassen en pergola ’s avonds een feeërieke glans geven.
Alles ontworpen en netjes aangelegd door van Dorresteijn.

Wilt u ook een complete bedrijfstuin bij uw kantoor of bedrijf laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies en offerte.
bt6

WAAROM VAN DORRESTEIJN TUINAANLEG?

ONTDEK ONZE STERKE PUNTEN


Werken met passie

Meer dan 10 jaar ervaring met tuinaanleg


Alles wat u nodig heeft

Van tuinontwerp tot beregening


Alles in eigen hand

De modernste machines zelf in huis


Tevreden klanten

Klanten waarderen ons met een 8,9!